Last van kniepijn in de bouw?

Heeft u vaak last van kniepijn in de bouw? Dit is niet zo vreemd vanwege de aard van de werkzaamheden. Wanneer u vaak laag aan de grond werkt, bijvoorbeeld bij het aanleggen van fundering of een vloer, bent u vaak genoodzaakt om te knielen of te kruipen. Dit is zeer belastend voor de spieren en gewrichten. Uw volledige lichaamsgewicht komt namelijk op uw knieën te rusten. Zelfs met kniebescherming worden uw knieën overbelast. Dit kan op de lange termijn veel pijn en slijtage veroorzaken. Gelukkig zorgt de Arboseat ervoor dat u uw werk met groter gemak kunt uitvoeren. Dankzij deze kniekruk worden uw knieën ontlast tijdens werkzaamheden laag bij de grond. Zo zorgt u voor een correcte werkhouding en hoger werkcomfort.

Hoe verhelpt de ArboSeat uw kniepijn in de bouw?

Werkzaamheden in de bouw vragen veel van uw lichaam. Knielen, bukken, tillen en repeterende werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat uw spieren en gewrichten overbelast worden. Een ergonomische houding aanhouden en luisteren naar uw lichaam is daarom extra belangrijk. Een Arboseat geeft u de steun die uw lichaam nodig heeft. Zo is kniepijn in de bouw met deze kruk verleden tijd. Voor gebruik knielt u op de stoel, die bedekt is met skaileder, en gaat u op het, met schuimrubber gevulde, zadel zitten. Met de wendbare zwenkwielen, beweegt u zich eenvoudig voort om uw werkzaamheden uit te voeren. Zo bespaart u tijd en energie zodat u niet elke keer op hoeft te staan en door uw knieën moet zakken.

Andere toepassingen voor de Arboseat

De Arboseat is er niet alleen voor kniepijn in de bouw, maar ook voor elke andere sector die op of net boven de grond werken. Automonteurs en schilders ervaren ook de uitdagingen die komen kijken bij laag aan de vloer werken. Last van mijn knieën is dan ook een klacht die men regelmatig hoort. Met de Arboseat is het mogelijk om voor langere tijd in een rechte zithouding te zitten. Ook vakkenvullers worden flink ontlast met dit hulpmiddel tijdens het vullen van de onderste schappen. Daarnaast hebben installateurs ook profijt van de Arboseat. Sturen, remmen en verplaatsen gebeurt eenvoudig met de handen en voeten, waardoor u erg efficiënt en snel werkt omdat u niet iedere keer hoeft op te staan. Wilt u efficiënter werken? Bestel de ArboSeat hier

Eigenschappen Arboseat

De Arboseat is bovendien eenvoudig aan te passen op verschillende hoogtes. Zo stelt u de kniekruk in op allerlei soorten werkzaamheden. De minimale hoogte is 7 centimeter, en de hoogste stand is 33 centimeter. Dit hulpmiddel kan ook worden gebruikt om onderdelen te vervoeren, zoals banden of gereedschap. Zo ontziet u ook uw rug tijdens uw werk. Met een eenmalige investering wordt kniepijn in de bouw en andere lichamelijke klachten voorkomen. Zo voert u uw werk met een hoger comfort en meer energie uit!