Last van mijn knieën?

Voert u een beroep uit waarbij u vaak geknield zit en hoort u vaak de klacht: ik heb last van mijn knieën? De Arboseat is in het leven geroepen voor alle beroepen die laag bij de grond worden uitgevoerd. Dit zijn bijvoorbeeld monteurs, tegelzetters of schilders. Regelmatig hurken en weer opstaan vraagt veel van uw lichaam en gewrichten. Dit is te merken aan vermoeide benen en last van mijn knieën krijgen. Merkt u ook aan het einde van de dag dat het opstaan steeds langzamer gaat? Dat is niet zo vreemd, aangezien het veel energie kost. Een kniekruk zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken, ook wanneer u bijvoorbeeld de velgen van een auto schoonmaakt of plinten schildert.

Arboseat helpt bij last van mijn knieën

Een Arboseat bestaat uit een plaatstaal met leder en wieltjes. De zitting is gevormd als een zadel en is bekleed met stevig skaileder en schuimrubber voor optimaal comfort. Om de Arboseat te gebruiken knielt u op de plaat en gaat u op het zadel zitten om de werkzaamheden laag op de grond uit te voeren. Uitgerust met vier zwenkwielen, beweegt u zich met de kniekruk gemakkelijk voort om verschillende klussen uit te voeren. Daarnaast hoeft u ook minder spullen te tillen, omdat de Arboseat ook gebruikt kan worden om zware onderdelen mee te vervoeren. Zeg maar vaarwel tegen last van mijn knieën, want dit hulpmiddel zorgt dat u uw werk beter en effectiever uit kunt voeren.

Last van mijn knieën

Voor wie is de Arboseat?

De Arboseat is er voor iedereen met een beroep waarbij u op de grond of net boven de grond werkt. Kniepijn in de bouw is een veelvoorkomend probleem. Vloeren leggen of plinten bevestigen zijn klussen waarbij u voor langere tijd gehurkt of geknield zit. Dit zorgt ervoor dat heel het gewicht op de knieën rust. Op de lange termijn zorgt dit voor versleten knieschijven, wat veel pijn veroorzaakt. Daarnaast leent de Arboseat zich ook perfect voor automonteurs en autopoetsers. Onder de auto klussen of velgen oppoetsen, zijn normaal gezien werkzaamheden waarvoor u krom en ongemakkelijk ligt. Met een Arboseat is dit echter verleden tijd. Hiermee is het namelijk mogelijk om in een ergonomische houding te werken, zodat de knieën ontlast worden.

Makkelijk in gebruik en verstelbaar

Wanneer u last van mijn knieën heeft, is dit natuurlijk erg vervelend. Door een onnatuurlijke houding, krijgen de knieën veel te verduren. Met de Arboseat wordt uw gewicht gelijkmatig verdeeld, zodat u zonder pijn uw werk kunt uitvoeren. De hoogte is gemakkelijk te verstellen, waardoor u de kniekruk eenvoudig aanpast op uw werkzaamheden. De minimale hoogte van de grond is 7 centimeter, waardoor u bijna op de grond zit voor zeer lage werkzaamheden. De maximale hoogte is in te stellen op 33 centimeter, waardoor u niet meer door uw hurken hoeft. Het enige wat nodig is, is een verharde en effen grond waarop u zich soepel kunt voortbewegen.